Kroatien

Just another WordPress.com site

Ljubavni hrosokop 19.9.2012

dana Listopad 6, 2012

Pred vama je lijepo ljubavno razdoblje. 4.10. Venera ulazi u vaš znak i možete očekivati povećanje prilika za ljubav i druženja. Vjerojatno ćete se i proljepšati, te zračiti. Gotovo je sigurno da će osobe suprotnog spola na vas obraćati pažnju više nego inače. Ako ste još sami, dotjerajte se i izlazite van.Saznajte više u astro&tarot centru: Vaga – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare. Ljubavni horoskop

Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu.

LAV U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje.

Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom.

VAGA Imate dobar predosećaj kroz emotivna previranja, tako da priželjkujete harmoničan odnos ili novu ljubavnu romansu. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja.

Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo.

Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama.

Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. Ljubavna sreća je moguće i dostižna.

Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15. oktobar.

Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Lavom, Vagom, Devicom, Škorpionom i Strelcem.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: